IC Aslan

AslanKing Aslan är född 2016.02.18 i Ryssland. Han kom till oss 2016.07.06. Aslan är otrolig vacker med sina indigo blåa ögon, lodjurs öron och han blir bara vackrare för var dag. En ljuvligt och härlig kille som har ett underbart temperament, är mycket kelig och spinner nästan jämt. Aslan sover mestadels på rygg, helt avslappnad och vill bli klappad och kliad på magen hela tiden. Tror inte att det finns en keligare katt än denna, man kan gosa hur mycket som helst med honom. Aslan pratar gärna och är en riktig social  krambjörn. Det finns inget bättre än att gosa en lång stund med vår underbara king Aslan. Han är en snäll hane och även omtänksam mot våra andra katter. Aslan älskar att busa och jaga runt sina kompisar samt leka med fjädrar. Han är en väldigt smart katt som kan öppna dörrar. Aslan älskar tonfisk, kattgodis och kattkorvar. Han är en guldklimp och vi älskar honom.

Vid utställningen som arrangerades av Uppsala Kattklubb 2017.06.17 blev Aslan tilldelad BIV titeln samt nominerad till panelen. Han blev utnämnd Champion titeln vid utställningen som arrangerades av Skånes Kattklubb den 2017.08.13.

Aslan är Blåagoutimaskad med vita tassar, NEM a 09 21. stamtavla.

Han är testad för FIV samt FeLV med negativ resultat och har blodgrupp A. Aslan är HCM-testad med ett friskt hjärta och PKD-testad med friska njurar 2019.08.05.

Lite bilder på Aslan

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons